رئيس قوه قضائيه در شهرکرد:
گره هاي زندگي مردم در عمل باز شود/اقدامات دستگاه قضا در راستاي افزايش اعتماد عمومي باشد
رئيس قوه قضائيه گفت: مشکلات بايد برطرف شود تا مردم احساس آرامش کنند، مردم بايد گرامي داشته شوند و در عمل گره زندگي آن ها باز شود.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان؛ به نقل از
جهانبين نيوز؛ حجتالاسلام و المسلمين سيد ابراهيم رئيسي، رئيس قوه قضائيه پيش از ظهر امروز در ديدار با مديران دستگاه هاي قضايي و سازمان هاي تابعه استان اظهار کرد: شرايط حاکم ايجاب کرد جلسه امروز به صورت محدود برگزار شود.
وي با بيان اينکه مردم اين خطه، مردمي غيور و شجاع هستند و نشان دادند در مسير دستيابي به باورها و اعتقاداتشان ثابت قدم مي باشند ادامه داد: بختياري هاي غيور ما، مردم ترک و ديگر اهالي اين منطقه از کساني هستند که نسبت به دين و ارزش ها حساس بوده و همواره اين غيرت، شجاعت، ايستادگي و مقاومت مردم بر همگي روشن است و اين حساسيت ها مقدس است که نسبت به آن بايد شاکر بود.
رئيسي گره گشايي از کار مردم را از افتخارات مسئولين عنوان و تاکيد کرد: اين مي تواند ذخيره اي براي آخرت باشد، اگر مي گوييم سرزمين آب، آيينه، آفتاب و مردمان غيور همگي نعمت هاي الهي است.
وي تاکيد کرد: نوبت آن است که مسائل اين خطه و استان به صورت دقيق شناخته شود و مسائل در حوزه قضايي و مسئوليت ها در بخش کلان تدوين شود، در اين راستا بايد خواست مردم مورد توجه قرار گيرد.
رئيس قوه قضائيه بيان داشت: با مشارکت مردم مي توان جرم، ناهنجاري و مشکلات را کاهش داد، در منطقه شيخ شبان مردم در يک روستا 84 شهيد دادند اين مردم نشان دادند خطرپذيري را با همه وجود داشته اند.
وي افزود: در راستاي شناخت ظرفيت ها بايد درست تصميم گيري شود اگر درست تصميم گيري شود يک نفر هم نبايد تحت پوشش دستگاه هاي حمايتي باشد.
رئيسي با بيان اينکه نسبت به پرونده هايي در حوزه منابع طبيعي، محيط زيست و... تصميم گيري قاطع شده است گفت: مشکلات بايد برطرف شود تا مردم احساس آرامش کنند، مردم بايد گرامي داشته شوند و در عمل گره زندگي آن ها باز شود.
وي عنوان داشت: در گزارش هيئت هاي اعزامي مسائل و مشکلات اين استان احصا شده، ظرفيت استان، ظرفيت خوبي است و نيروهاي ارزشمندي در اين استان وجود دارد و انتظار اين است که کارها به روز باشد و پرونده معوق وجود نداشته باشد، تلاش مي کنيم ميزان نقض آرا را کاهش دهيم.
رئيسي با اشاره به اينکه لايحه جامع اداري-استخدامي قوه قضائيه تصويب مي شود و پيگير تصويب آن در مجلس هستيم خاطرنشان کرد: مسئله نيروي انساني، حقوق و... در اين لايحه بايد ديده شود.
وي محوري ترين نکته در شوراي حل اختلاف را لزوم پايبندي اين شورا به کار خود عنوان کرد و بيان داشت: جرائم قابل گذشت در شوراي حل اختلاف رسيدگي مي شود و با اين جرائم تعداد پرونده ها را کاهش مي دهيم که اين مسئله بايد مورد پيگيري قرار گيرد، اقدام خاصي که در شوراي حل اختلاف است و منجر به سازش مي شود بايد مورد تشويق قرار گيرد.
رئيس قوه قضائيه به مسئله معيشت و مسکن اشاره و تصريح کرد: بايد مشکل معشت مردم دنبال شود، با رعايت شان و جايگاه دادگستري بايد کاري کنيم که در حوزه صلابت و سلامت کار خود را انجام دهند و اين مجموعه بايد تقويت شوند و شرط اين تقويت اجراي احکام الهي است که باعث ايجاد صلابت مي شود.
وي با اشاره به دولت الکترونيکي ادامه داد: بايد با فناوري هاي جديد نظارت ها صورت گيرد، لازم است حضور بازرسان کاهش اما نظارت ها افزايش يابد و اين کار به اجراي دولت الکترونيک کمک مي کند.
رئيسي سلامت دستگاه قضايي را مهم عنوان و بيان داشت: بايد از هر گونه روابط ناسالم در اين حيطه جلوگيري شود، وکيل بايد وکالت کند، کارشناس، کارشناسي و مشاور کار مشاور را انجام دهد اما اين قاضي است که بايد صلاب داشته و اجازه ندهد وکيل در کارش دخالت کند، راي دست قاضيست و بايد با مستندات و مدارک موجود راي را صادر کند.
رئيس قوه قضائيه در پايان تاکيد کرد: بايد مجموعه اقدامات ما به افزايش اعتماد عمومي به دستگاه قضايي منجر شود.
انتهاي پيام/1026ج